söndag, september 06, 2009

Nu trappar vi ner..

Kommer inte bli mycket skrivet här den närmaste framtiden. Har mycket att ta tag i kring skolan och dylikt. Får fokusera på den istället.

Men något kan man ju alltid bidra med till att starta en diskussion.. Som att Örsjö IF försöker mygla till sig en trepoängare som Bodabruk vann rättvist. Kollar man på Smålands Fotbollförbunds hemsida så står det 3-2 till Örsjö där. Matchen slutade i omvända siffror..

Eller att det verkar förbannat svårt för Nybro-lagen i div 6 Emmaboda att få ihop lag på hösten. Flygsfors/Gadderås hade endast 11 man med sig till matchen mot Lenhovda, trots att tränaren hade hört med ytterliggare 25 man. En vinst för F/G där och de hade varit kvar i leken. Nu blev det tvärtom.. S:t Sigfrid ställer upp med ett anonymt B-lag i säsongens viktigaste match mot JIF. Samma visa där, en vinst och de hade tagit kontroll på andraplatsen.

I Vissefjärda har vi inga problem att ställa upp när det behövs. Här får vi säga till folk att de inte får vara med ibland när det är mycket folk. Alla vill verkligen spela och dra sitt strå till stacken för Den rödvita Lagmaskinen. Så ska det vara i en förening som frodas.

2 kommentarer:

MA sa...

Nu har SmFF rättat till "fuskförsöket". Eftersom Örsjö är seriens sämsta lag så kanske har man fått ihop de övriga tretton poäng på samma sätt.

Martin Leskovec sa...

Man vet aldrig..