söndag, juli 15, 2007

Utgång i fredags.

Blev ordentligt trevligt. Började med en tur till landet och hämta Thobias i S:t Sigfrid. Sen vidare till Amigo och lite mat. Målet för kvällen var Vallen med pit stop hos Danne för att tanka i lite öl.
Trevligt värre måste jag säga att det hela blev. Varmt och skönt i kvällsolen på Dannes altan och inte ett enda moln på himlen. Bara det värmde. På Vallen var det mycket Nybrofolk som man inte sett på ett tag så det blev mycket hälsa. Och en stund vid Black Jack-bordet förstås. +300 till slut. Nöjd.
Kvällen som började i dur slutade i moll. Thobias blev utslängd och ingen fattade varför så vi gick därifrån. Han var p-off ordentligt så vi beslöt oss för att vandra till busshållplatsen och invänta buss till Nybro istället. Väl där så var det knökafullt och varken Izze, Danne eller Victor kom ombord. De fick iaf skjuts senare. Vet inte om Robin var där också kanske?
Under bussresan så muntrade Thobbe upp iaf och från att ha låtit: "Jag kommer aldrig mer betala för något i den här j-la f-ttstan!" så blev det: "Kalmar imorn, förfest hos mig." :D
Och sen när vi andra fick höra att han skulle få skjuts hem på moped så blev allt mycket roligare. :D

Inga kommentarer: