fredag, augusti 17, 2007

Regn, rusk, mörker. Människor som huttrar och ser allmänt lesdna ut.
Ja, det hade kunnat vara inledningen till en skräckis. Men det är ungefär vad jag tänker på när jag funderar kring Tvärskog - Vissefjärda.
4-0 till Tvärskog slutade det hela. Kunde lika gärna ha varit 0-4. Bollen studsade helt enkelt T's väg. Våra bollar gick utanför, deras gick innanför.
De var visserligen bra stundtals, men vi var minst lika bra stundtals. Vi hade dock ingen som stångade in bollen där framme.

Inte mycket att säga om matchen faktiskt. Hårt jobb i 90 minuter från båda hållen. Båda lagen turas om att föra spel och att ha boll. T gör det med framgångsrikt. Efter att GoIF börjat bra tar T över och får in 1-0 och 2-0. Sen tar GoIF över igen och spelar bra men lyckas inte få in bolluslingen. Efter paus kommer Vda ut på planen och bjuder återigen upp till spel och har rätt mycket boll och chanser. Men efter ett tag mattas försöken till reducering och T får in två bollar till innan matchen är slut.

Mörkret? Ja, det var lite märkligt. Regnmolnen hopade sig plötsligt över planen och det blev beckmörkt. Men lamporna som satt runt omkring förblev släckta. Till vilken nytta? Några åskådare satte sig i bilarna när regnet föll. De hade lyktorna på men det uppskattade inte domaren. Märkligt, vi såg ju mycket bättre när de var tända..

Inga kommentarer: