söndag, augusti 23, 2009

Som väntat..

.. så blev det storseger för VGIF i fredags. 12-1 till slut efter åtta mål av Super-Jonte. Det kan man inte klaga på.. Kanske skulle vi petat in nån boll till i andra halvlek, bland annat hade undertecknad en vänsterkanon som smekte kryssribban. Men resultatet får ändå ses som mycket starkt. Alla dessa plusmål kan bli avgörande fram mot höstavslutningen.

Men hur dåliga är Boda egentligen? Finns ju knappt en spelare som kan jonglera mer än två gånger. Att passa en boll fem meter ska vi inte ens gå in på..

Två insläppta mot Boda, Johan?! Har någon betalat stora pengar för detta?

Idag gick Dacketrampen av stapeln och självklart var man tvungen att delta nu när man skaffat sig en supersnabb cykel. Den 72-75 km långa banan, uppgifterna varierar, avklarades på 2 timmar och 15 minuter. Och hade jag inte stannat för att dricka blåbärssoppa så hade jag nog varit nere på 2.05.

Tuff match mot Skruv på fredag. Men om vi gör det vi ska så kanske seriesegern är säkrad?

Fan vad kul det är att cykla i klunga! Helt annorlunda mot att ligga och mata på ensam. Det blir väldigt mycket lättare och roligare att cykla när man hamnar bakom någon. Sen ska man ju visserligen upp och dra en stund också..

Nu hamnar jag i vertikalläge i soffan för att inta lite föda. På eftermiddagens program står först Heerenveen - Alkmaar och senare VGIF - Norra Tång. Fullspäckat!

Inga kommentarer: