söndag, april 06, 2008

el salvador

vi hann knappt lyfta fran san jose innan det var dags att landa igen. denna gangen landade vi forst i managua, nicaragua, och efter lite vantetid och varldens storsta/torraste baguette, tog vi en svang upp i luften for att ta mark i san salvador. val dar tog vi farval av johan for en veckas tid och tog en taxi in till staden. vi hittade ett hostel och sen tog vi oss en tur i den mest stylade taxibil jag nagonsin sett. och at aven lite mat.

dan efter hyrde vi oss en bil och begav oss ut i trafiken. om vagarna i costa rica var katastrof sa var de har.. en drom!! asfalt sa langt ogat nar och inga muppar pa vagarna, helt klart den basta trafikupplevelsen hittills pa resan! och om vi tyckte trafiken var fin, herregud! sjon som vi kom till efter cirka tva timmars korning, ja den var helt underbar! mitt emellan ett par berg lag en spegelblank kristallklar sjo och vantade pa oss. vi tog in pa ett hostel langs stranden och bara njot av tillvaron.

idag, tva dagar och en vulkanbestigning senare, ska vi ta oss vidare till en stad som heter santa ana och sen ska vi glida med bilen ner genom bergen mot kusten och spendera ett par dagar dar. bra plan. tycker vi.

pa aterseende!

Inga kommentarer: