lördag, mars 28, 2009

Dags för vår snart?

Nu börjar man bli trött på kylan, slasket och halkan. Hit med vår och grönt gräs! Här ska sparkas boll! Nästa vecka blir det förhoppningsvis en försmak av våren då VGIF beger sig till Danmark för ett litet träningsläger. Avresa torsdag gryning och hemkost söndag kväll. Där emellan ligger ett par träningar inplanerade och så också en match. Simon B har lurat på en frågesport ett par veckor nu, vi får se vad han kommer fram till.

"Fembarnspappan" Jan-Olof Jäghagen talar ut i dagens Barometern. Om man måste ta hand om ungarna så länge så har jag inga planer på att skaffa några inom den närmsta framtiden.

Storshopping i Nybban står på programmet idag. Bror min fyller 18 år på onsdag och ska ha sitt kalas ikväll. Måste hitta en bra present till honom bara..

Senast jag hörde någon gnälla om skolmaten så kostade den cirka 5 kronor per portion. Vet du vad du ska göra om dina barn inte ska få dålig mat? Låt dem börja på Industriprogrammet i Emmaboda. Där får de minsann samma goda och nyttiga mat som vi övriga Flygtingar. Eller åtminstone får de valmöjligheten att äta bra mat, men allt som oftast så är det hamburgare eller kebabtallrik på elevernas tallrikar. Håhåjaja..


Landskamp ikväll, och återigen ska sändningen gå på någon kanal som bara är skräp. Säkerligen blir det Åke Unger eller nån annan gaphals som ska kommentera.. Åh, nej...

Nehe, om man skulle ta och raka sig för en gångs skull?



Foto: kungsgrill.com

Inga kommentarer: