tisdag, mars 31, 2009

Smålandscupen

Det tog ett par dar men nu är Cupmatchen mellan Vissefjärda och Norra Tång äntligen spelad. Ena dan dög det inte att spela på konstgräs utan NT skulle prompt lira på Bokvallen i Halltorp. Problemet var bara att i söndags så stod planen under vatten och såg mer ut som en insjö än en fotbollsplan.

Idag spelades som sagt matchen och det var inte mycket snack om saken. 2-0 efter två minuter och resten av matchen spelades bara av. Till slut blev det 4-1 och avancemang.

Brunni visade att en bra straff är en straff utan ansats. Han tog ett steg fram och dunkade upp bollen i nättaket. Fint.

Både jag och Mikaela har vaknat varje morgon i ett par dagar nu och varit snoriga och haft ont i huvudet. Hoppas att det är för att det är lite kallt ute, och att det inte har med möglet i sovrummet att göra..

Två nätter i rad nu har jag drömt att jag och Mikaela har varit på "Kurs för blivande föräldrar". Det här bådar inte gott..

Hur orkar man titta på dubbad film? Tom Cruise som snackar tyska? Eller Kate Winslet som fransyska?

Förövrigt har Lindås/Långasjö även de skaffat sig en ny hemsida. Men precis som på den förra så har de tagit bort gästboken..

Nu är det slut på denna dagen och därmed också vakentiden. Godnatt!

Foto: Colourbox

Inga kommentarer: