fredag, mars 07, 2008

!Palermo, Palermo!

Var pa fotboll igar. Boca - Atlas i Copa Libertadores. Fy fasen vilken underbar stamning det var!! Minst 50 000 pa laktaren som hoppar och sjunger och ar allmant galna! Det var bland det maktigaste jag har varit med om.

Det borjade med att vi skulle ha tag i en taxi, men eftersom att halva stan skulle till matchen fanns det inga. Tog sakerligen en halvtimme att fa en taxi, mot en vanlig dag da det tar en halv minut. Sen fragade taxichaffisen ifall vi hade biljett. Det hade vi ju inte, sa da korde han oss till en kille och dar kopte vi varsin biljett. Vi var ganska radda for att de skulle vara falska, men det hela gick bra och vi kom in!

Vi hade staplats och stog pa kortsidan och sjong och hoppade och dansade med lokalbefolkningen. Freddy och jag smalte in genom att kopa varsin Bocahalsduk, det blonda haret tankte vi inte pa.. Matchen var val ingen hojdare. Behallningen var Rodrigo Palacio som gjorde tva mal i matchen och saklart Martin Palermo som gjorde matchdodande 3-0 med skallen i ca 80 minuten. Efter det sa var allt ett enda stort jubel och kalas. Hela arenan, HELA!, hoppade och viftade med armarna och en 50 000-manna kor skralade ut sanger om Boca och Martin Palermo! Det var sa haftigt sa det gar knappt att forsta. Man maste helt enkelt ha varit dar. :)

Idag glider vi mest och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta pa sa smaningom.. Vi far se! Pa lordag bar det av till Peru och Lima. Ska bli roligt att se vad det landet har att erbjuda!

Inga kommentarer: