söndag, mars 02, 2008

vattenfall!

fy fasen vilka vattenfall vi sag! det var inga sma fall. ett par tusen litros av vatten dar. eller kubikcentimeter om man ska mata som argentinarna.
vi borjade gardagen med att ta en lastbil ratt ut i djungeln. sag lite spindlar och faglar och dylikt. sen kom vi fram till floden nedanfor vattenfallen. dar hoppade vi i en speedboat och akte uppstroms for att se pa vattenfallen nerifran. och kanna hur blota de var. tur att man har vattentat kamera! det var vatten precis overallt och sa jakla haftigt! bilder kommer!
efter det sa soltorkade vi och vandrade runt lite och kikade pa smafall och tog oss sa smaningom en glass.
sen skulle vi se fallen uppifran! da hoppade vi pa ett litet tag och akte runt hela smacket och hamnade uppe i "devils throat" som det hette. sag ut som ett stort hal dar vattnet bara forsvann ner i. fick en del fina bilder.

efter det sa var vi helt utslagna och bara satt ner och vilade ett par timmar. igarkvall var det sen dags for bbq. helt okej mat. lite lite av tillbehoren bara. fanns kott i massor men inte garnityr och sant krimskrams man ska ha runt omkring. fick gratis drinkar ocksa. sana dar superdrinkar med mestadels sprit i.. ischa.

idag har vi bara tagit det lugnt och legat och slappat vid poolen och lyssnat pa musik. behovs det ocksa ibland. imorn tar vi bussen harifran tillbaka till ba, 18 timmar igen. wohu!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

I´m SOOOO avundsjuk!

Anonym sa...

Verkar vara helt sjukt underbart! försök få upp bilderna på bloggen martin:D