lördag, juni 13, 2009

Kosta

Efter en första halvlek som mest liknade landslagets första mot Malta i onsdags, så kunde VGIF rida ut stormen och göra tre mål till slut. Kosta var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Men som jag sa innan, allt under 5-0 är underkänt och vår första halvlek var mycket riktigt underkänd. I slutet på den kom så yrvädret vi alla väntade på, Robban Engström. Han sprang och sprang och sprang och.. Han var helt enkelt överallt och var precis vad VGIF behövde för att vakna till liv.

Kosta lämnade w.o. förra veckan och idag var det dags för Boda att göra likadant.

I andra halvlek tog VGIF jobbet och 3-0 var i underkant med tanke på chanserna som skapades. Lundmark var inblandad i det mesta framåt och med 1 mål och 2 assist bärgades den åttonde trepoängarean för säsongen.

U21-EM hägrar. England-Finland på Örjans vall på måndag. Sen kanske det blir Sverige-Italien på midsommarafton. Nån som ska med?

Annars tycker jag att två personer stack ut under gårdagskvällen, Johnny Elm (inte mannen, myten, legenden, utan mittback och lagkapten i Kosta IF) som fokuserade på folket vid sidan av planen istället för matchen. Och domaren under gårdagen Nebosja Duric som var toksämst på plan och kanske stod för den sämsta insatsen av en domaren under den här säsongen. Nonchalerade allt och alla på planen. För att ta ett exempel, vid ett flertal tillfällen inträffade det huvudskador och spelaren/spelarna låg på planen och vred sig. Den gode domaren mäktade med en blick åt deras håll och sedan var det inte mycket mer. Reglerna är väl solklara på den punkten? Är det huvudskada ska det blåsas av!

Tyvärr vann Pittsburg nattens final.

Nej, nu är det bara till att glömma den här matchen och verkligen börja tagga till och fokusera på Lenhovda-matchen på tisdag. 3 nya poäng hägrar!

1 kommentar:

Pontus sa...

Inga tyvärr här inte. PENS är bäst!!!