söndag, maj 27, 2007

Idag är jag sur

På alla som röstade blått i valet i höstas! Varför gjorde ni det för? Var det till någon nytta? Nej inte ett endaste dugg. De kommer ju bara att sälja ut alla statliga bolag och privatisera alla sjukhus och sänka alla skatter. Världens sämsta idé. Vi vill väl inte ha det som i USA heller? Vi ska vara tvugna att betala för varenda liten sak. Vi ska behöva köpa pennorna som våra barn ska skriva med i skolan. Pappret har skänkts av ett snällt företag, som iofs bara gjorde det för att få publicitet. Sjukhusen tar tokmycket betalt och har du ingen personlig sjukförsäkring kan du ta och hälsa hem. Sjukvården ska inte bli något man ska tjäna pengar på. Folk ska inte behöva lida för att någon ska tjäna ett par extra kronor.
Att sälja ut statliga bolag? Vems idé var det? Böh, ingen bra iaf. Teliaaffären tjänade staten ett par miljarder på, för tillfället. Tänk så mycket mer det hade kunnat bli för de där 8 % aktierna i framtiden, år efter år efter år.. Men icke, snabba pengar. De tänker, nu har vi makten i fyra år, nu gör vi allt för att vi som redan har det bra ska få det ännu bättre! Ja, vi tar bort förmögenhetsskatten och sänker fastighetsskatten och hit och dit. De där skattesänkningarna de lovade.. Har du märkt något av det i din plånbok? Har du sett att du fått fler kronor över? Det har inte jag gjort i varje fall. Att höja a-kasseavgiften var ju bara ett bevis på vilka de blåa skyddar och prioriterar. Inte är de dem som behöver hjälp, inte! De som verkligen behöver pengarna. Riktigt dåligt tycker jag personligen.

Högern är skammens boning. Stå upp för varandra och hjälp varandra. Stöd de röda.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken kanonblogg martin, Vilka ord! extra kul att du tar upp detta med USA med. Nu när Fredde håller på att knyta kontakter med idioterna i väst me. Kolla även in denna länken!=) Smått underhållande faktiskt http://www.spinkis.se/reinfeldt.swf

Anonym sa...

jag röstade på socialdempkraterna..men det hjälpte inte..:( förlåt