fredag, april 24, 2009

Städdag

VGIF plockade hem säsongens första tre poäng tämligen enkelt. Slutresultatet blev 1-0, lite i underkant med tanke på chanserna, men en vinst är alltid en vinst. Jonas visade att han fortfarande hittar målet och Ante82 och Alan Magnusson gnuggade och gnetade på mittfältet och slog fina bollar.

Freddy stod för ett inhopp där han lyckades med bedriften att bli tunnlad två gånger på fem minuter.. Misstankarna om att Magnusson har sovit i ett cykelställ besannades då även han åkte på en tunnel.

Imorgon är det städdag för VGIF! Det ska sopas på sågverket i Långasjö och Widavallen ska ställas iordning för säsongen.

Boda lyckades kämpa till sig 1 poäng i mötet med själv-upphaussade Flerohopp GoIF och S:T Sigfrid slog Flygsfors/Gadderås med klara 4-0. JIF visade att de blir farliga i år genom en storseger med 11-0. Visserligen har jag ingen koll på Kosta IF så man ska nog inte dra för stora växlar redan nu..

På tisdag är det match i Smålandscupen. Vi möter Elitfyran-laget Hovmantorp GoIF på hemmaplan. En tuff nöt att knäcka men självklart ska det bli skoj att lira mot bättre motstånd! Vi minns alla matchen mot Älmeboda/Linneryd förra året då vi föll på mållinjen efter en stormatch! Om vi lyckas spela så på tisdag så ska avancemang till omgång 3 inte vara något problem!

Bild: marianova.com

Inga kommentarer: