onsdag, december 24, 2008

God kapitalistjul

Idag är den stora dagen. Åtminstone för alla små. För visst kommer ni ihåg hur roligt det var att vänta på tomten efter Kalle Anka. Man satt där och väntade på att det skulle bulta på dörren. Vilken spänning det var när man satt och lyssnade och spanade ut i skogen bakom mormor och morfars hus i väntan på att något rött skulle dyka upp i skogsbrynet.

Annat är det nu, nu har man tre ställen att vara på i julhelgen och ska handla presenter och paketer och julstress hit och julstress dit. Så igår var vi i Kalmar och fixade det absolut sista och sen skulle vi hem till mina föräldrar. Där var också mina syskon och mormor och morfar. Och självklart så klär man ju upp sig lite för att vara fin för en gångs skull. Vad är då det första man får höra av sin käre far? "Jaså, har du blivit kapitalist?" Så var det med de finkläderna.

Annars var det kul att träffa syskonen igen, vi ses så sällan nu för tiden. Äta lite god julmat, tredje gången innan jul nu och det är ju ett par gånger kvar.

Att skriva önskelista överlåter jag till andra, de finns de som är så duktiga på det, i övrigt önskar jag er en god jul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha härlig far du har!