söndag, december 14, 2008

Inter - Chievo stod 2-2 när det var 10 minuter kvar. Då klev SuberIbra fram, hängde dit en nick och dunkade in ett stenhårt skott. Ridå Chievo. Dessförinnan klackade Zlatan läckert fram Stankovic till 2-0. Aaah.. Juve - Milan om en halvtimme. Ser vi fram emot.

Igår var Casillas rena muren, han tog ju allt. Inklusive en straff från Eto'o och en härlig dubbelräddning på Messis närskott. Men till slut knäcktes även han. Efter första halvlek var bollinehavet 75-25(!) i Barcas fördel och det var ju bara en fråga om hur mycket de skulle vinna med. 2-0 blev det till slut efter att Eto'o revanscherat sig och Messi avslutat iskallt.

De första 30 minuterna av Liverpool - Hull måste varit de bästa i Premier League denna säsongen, Hull tog ledningen med 2-0 innan Steven Gerrard smällde in 2 mål och kvitterade tillställningen. Jamie Carragher visade återigen att han kan göra mål - i sitt egna. Självmål nummer två denna säsong.

Mikaela har städat runt i lägenheten hela dan, medan jag mest har suttit i soffan för att inte vara ivägen. Ont i handen skyller jag på. "Som om du skulle ha hjälpt till ifall du inte haft det?" svarar Mikaela.