onsdag, maj 13, 2009

Säkert..

Skön seger idag. Den var som man brukar säga kassaskåpsäker. S:t Sigfrid skapade knappt en målchans men framåt för oss var det precis tvärtom. Mängder med chanser skapades och till slut stod det 3-0 på resultatavlan. Riktigt kul att spela fotboll när det går så här bra!

Kolla in bilder och kommentarer om VGIF's matcher på Mikaelas hemsida.

Ante Fransson gjorde comeback och det på ett storstilat sätt. Två mål slutade det med, och han spelade bara en halvlek. Ge han hela matchen mot Boda på lördag så ska ni få se på annat!

Jonas S och Jocke A har lovat att raka av sig håret på huvudet om VGIF vinner Div 6. Det får vi allt se till att ordna så vi får se dessa herrar i en ny frisyr!

Kul att Markku Ahonen äntligen kan hålla med mig om någonting. Trots att han måste linda in det och blanda in VGIF's alkoholpolicy så skriver han trots allt "Att jag sedan håller med Martin i sak" och det duger gott och väl för mig.

Mikaela skriver på sin blogg att jag börjar se ut som en dansk tomte i mitt skägg. Kanske det, men det åker inte av förrän vi har förlorat, så du får nog vänja dig älskling!

- Johansfors lyckades samla ny styrka efter fredagens förlust mot de rödvita och körde över Alsjöholm och vann till slut med 5-1.
- Lenhovda börjar plocka poäng och ligger nu tvåa, fyra poäng efter VGIF. Vinst i afton mot Boda med klara 5-0. Denna gången blev avsaknaden av Ahonen vid sidlinjen inte en väckarklocka för Boda..
- De så självsäkra bröderna Gunnarsson i Flerohopp verkar alltmer akterseglade, endast 1 poäng har de skrapat ihop hittills.. Och de som skulle utmana om seriesegern? 1-4 blev slutsiffrorna mot skytteprinsen Agim Hasanis Flygsfors/Gadderås. 2 mål blev det denna gång av Agim.
- Kosta - Skruv blev en nervös historia, trots att Skruv ledde med 5-2 lyckades Kosta hämta ikapp till 4-5 och var när på att knorra in 5-5. Oskärpa i Skruv?


VGIF - S:t Sigfrid 3-0
bild: hobbex.se

Inga kommentarer: