tisdag, maj 05, 2009

Hönshus?

Igår natt kom så äntligen ett härligt försommarregn. Ja, för det var det faktiskt. Det luktade så där underbart som bara blöt asfalt och mark gör en varm sommar i Sverige. Lite vatten gör bara gott för kommunens fotbollsplaner. Och självklart för övriga fotbollsplaner ock.

"Diskussionen" på JIF's gästbok har nu börjat flippa ut totalt. Aldrig läst om så mycket pajkastning inom en förening som där. Att sen Webmastern går in och tar bort inlägg och censurerar de inlägg som handlar om honom själv känns väldigt Sovjet anno 1956.

På fredag vankas det fest! Fotbollsfest! Då beger sig VGIF's vitröda armé (med samma styrka som Sovjet's Röda Armé anno 1956) till Johansfors för att där bjuda upp till en fotbollsmatch utan dess like! Hur än matchen slutar och vilka som står där som vinnare till slut kvittar, bortförklaringarna lär hagla på bloggarna runt om i kommunen..

Det är nu bara en tidsfråga innan Daniel Ahonen vinner Guldbollen om man får tolka Gubben Ahonen's inlägg den senaste tiden på sin blogg. Finns det en fotbollsföräldrer som är mer enögd?

Äntligen lyckades E.L.L vinna en match, men de var tvugna att ha alla sina tre Emmabodalån på plan samtidigt för att det skulle gå i lås..

Örgryte griper efter varje halmstrå man kan hitta för att undvika en fiaskosäsong. Gamle IFK-keepern Bengt Andersson ska nu skriva på för ÖIS..


JIF?

Bild: force.dk

Inga kommentarer: