lördag, maj 09, 2009

Derbyvinst!

En riktigt härlig seger blev det igårkväll för VGIF! 3-1 på Johansfors IP, slutsiffror som kunde varit desto högre i rödvit favör om det inte vore för lite oskärpa framför kassen. Ändock var det ett mycket rättvist resultat då JIF inte hade mer än tre klara målchanser och en straff. Går väl att säga en hel del om straffen, men att gå ut och säga att den var solklar är att ta i.

Ledaren/tränaren från JIF som Barometerns notispojkar pratat med ger plusbetyg till Zoran och Axel. Känns lite märkligt då inte en enda JIFspelare var bättre än motsvarande i rödvit tröja.

Var riktigt skoj att se gårdagens mittfält, Bamse, 82, Magnusson och Nilsson. De vann varenda nickduell och närkamp och raderade ut JIF's motsvarighet totalt. Den gode domaren såg hur överlägsna VGIF var och försökte med alla tjyvknep som finns, gav varningar på solklara brytningar och slängde upp ostskivan när JIFarna skrek om den, men icke sa nicke! (Nicke G som förövrigt tycker att det var en jämn match igår..)

Det var med lätta steg man klev upp i dag och begav sig ner till Vissefjärda för dagens händelser, cykelbingo, bakluckeloppis med mycket mera! Även lite fotboll blev det till slut.

Nu bär det återigen av söderut, till Magnussons grill för att vara exakt. Ses där!

För övrigt: Fina signaler JIF sänder ut till sina medlemmar och övriga, en ordförande som sitter och dricker öl på matchen och gapar och skriker som.. ja, som jag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

De är bara att grattulera till en välförtjänt vinst. ni var för dagen större starkare och bättre.
////maulvaktajäveln

Martin Leskovec sa...

Tack ska du ha Axel! Lycka till i övriga matcher nu..

Nicke Grozdanovski sa...

Helt rätt... jag tyckte det var en jämn match fram till ert 1-2 mål. Sen kontrollerade ni matchen på ett skickligt sätt. Ni vinner rättvist derbyt. Precis som Axel säger i sitt inlägg så var ni något större och starkare för dagen. Grattis

Martin Leskovec sa...

Tack Nicke! Lycka till!

PS. Gillar starkt naturbilderna du lägger upp på bloggen. Keep up the good work!

Nicke Grozdanovski sa...

Tack Martin för att du uppskattar mina bilder :-)