måndag, maj 18, 2009

JIF-klass?

Kommunderbyt på Bruksvallen slutade som vi alla trodde, med VGIF-seger. Och det var inte heller nåt snack om saken, och konstigt vore det annars. Markku Ahonen betygsätter Bodabrukspelarna med en femgradig skala, där 5=VGIF-klass.. De ni grabbar..

Skulle i och för sig vilja påstå att spelande tränaren Jocke Linder, med dobbmärken över knäna, var den ende som fick godkänt i Boda i lördagens match.

Testade mitt nyköpta tennisrack idag och upptäckte genast ett stort fel på det. Något oerhört dåligt satt fast i ena änden på det. Fy fan såna spridda skurar det blev på Vissefjärda Centercourt ikväll. Men man måste börja träna i tid, till sommaren avgörs återigen VM i tennis i Vissefjärda och då måste man åtminstone försöka ta sig vidare från första omgången! 32 man gör upp om titeln och förra årets vinnare Oscar B får det svettigt att försvara bucklan i år.

Tävlingsledningen har fortfarande en hetsig överläggning kring huruvida Simon B ska tilldömas segern i fototävlingen på MNLundmark's sida eller ej. Obekräftade uppgifter påstår att Simon avsiktligt uppdaterat webbläsaren 137 gånger för att bli besökare nummer 2000 och därmed ta hem förstapriset..

JIF-klass är för övrigt lika med en 3a i betyg i Ahonens bok.

Scudetton till Inter! - Newcastle till Championship?

1 kommentar:

tss sa...

Kul att bli betygsatt i en skala där man inte kan bli godkänd!:)