måndag, maj 25, 2009

Lottning

Om det såg bra ut inför Vda - Skruv så såg det ännu bättre ut efter matchen. 5-0 utan att förta oss och segertåget tuffar på. Inför matchen var det tre lag i serien som var obesegrade, nu återstår bara två. VGIF och Lenhovda. Snart får det till att bli ändring på det med..

Känns mycket, MYCKET, märkligt att "Skallaren" i Bodabruk får så pass lång avstängning med tanke på att domaren inte ens såg situationen i fråga. En domare måste ju i en rapport till förbundet, förmedla det han ser av en händelse. Inte det han får berättat för sig av spelare, ledare och publik..

0-6, 2-6 mot Lundmark idag. Ingen av oss var i toppform, jag i synnerhet. Lundmarks formdipp beror väl mestadels på att han inte tog i idag. VM i tennis lottas ikväll efter VGIF's träning. Gissar att lottning kommer finnas på Pontus H's blogg efter klockan 21 ikväll.

..när en KFF-spelare sparkade ner en motståndare i en reservlagsmatch för en herrans massa år sen blev det inget efterspel från förbundet eftersom domaren inte såg händelsen. Däremot polisanmälde en åskådare honom för misshandel om jag inte minns fel.

Riktigt härligt väder idag! Greklandvarmt och solen skiner. Några veckor framåt hägrar semestern. Men det var tur att det inte var lika varmt i lördags. Om så varit fallet hade många GIFare dukat under. Det var nämligen dags att betala tillbaka pengarna vi lånade för att åka på träningsläger, och det gjorde vi genom att plantera skog. Cirka 5600 plantor skulle sättas, och i slutet av dagen hade vi nog fått ner 4000 plantor. Många skratt hördes under dagen eka över kalhygget men kanske ännu fler vansinnesvrål, då det var fel på både plantorna, marken, verktygen och 99 andra saker.

Annars har helgen innehållet många ap-skämt. Eller hur Jon?

Och det bästa är att nästa helg ska vi upprepa hela proceduren och sätta ytterliggare 4500 plantor..

Luften verkar ha gått helt ur ordförande Randewall som inte uppdaterat sin blogg sen Johansfors - VGIF-matchen..

Många fler väntar..

Bild:metsavastaa.net

10 kommentarer:

Malin sa...

Om allt går som det ska så har vi satt 9000 plantor på torsdag, dvs pappa & jag har jobbat i ungefär en vecka, så keft.

Martin Leskovec sa...

Vi snackar om Allan liksom, jag menar han jobbar för fem-sex man! Går inte att jämföra. ;)

Syrgas? sa...

Har luften gått ur din vapendragare Magnusson också då eller? Inte mycket uppdatering där inte.

Johan Magnusson sa...

Jag tycker resultaten talar för sig eller?! Behöver inte säga mer om JIF än att dom inte räcker till på den här nivån!!

Anonym sa...

Johan Magnusson - Smurfen med hårfästet mitt på huvudet.. hahahahaha

Smurfen sa...

Han har ett huvud iallafall.. Bäst ni rycker upp er jif annars slåss ni med Boda o Kosta om att var sämst i Sverige haha

Ej anonym längre sa...

Hahaha.. Jag är en sann LBKare å ingen JIF anhängare.. försök att ta er upp i div 5 först innan du gapar Hr Magnusson

Anonym sa...

hoppas ni hänger kvar så de kan bli ett derby även nästa år då.. Men heter de inte Långasjö/Lindås nu förtiden eller kankse ELL?

Anonym sa...

ELL heter det i Vissefjärda-mun. I övriga munnar heter det Team Lindås/Långasjö.

Martin Leskovec sa...

ELL tycker jag är den rätta benämningen då laget match efter match består av spelare från just Emmaboda IS Lindås BK och Långasjö GoIF. När Chrille Svensson trappar ner så får laget återigen byta namn, denna gång till EL.