söndag, maj 31, 2009

Randewall-syndromet

Lyckad kväll i simhallen igår. Grymt kul grabbar! Perfekt avrundning på dagen som innehöll en hel del skogsplantering och sol. Men om vi vill ha lika roligt som punkaren som däckade vid staketet så får vi ligga i lite mer!

Johan M lämnade inte bubbelpoolen under hela gårdagskvällen..

När man pratar om sjukdomar så får man dem själv, därav avsaknaden på blogginlägg hos mig den senaste veckan. Har ju drabbats av den otrolig tråkiga och smitsamma Randewall-sjukan som verkar spridas som en löpeld bland lokala bloggare. Den ende som verkar vara immun är Ahonen som har lyckats hålla sig så frisk att han till och med såg en hel match med Bodas herrlag i fredags.

Saker som man letar efter finns alltid på det mest logiska stället.. Särskilt volleybollar.

Men jag tror nog att det är det fina vädret som lockar till annat än att sitta vid datorn och tjöta. Har varit underbart väder i helgen och skogsplanteringen blev mycket lyckad igår. Björn bjöd på en skopa öl och vi sken ikapp med solen allhiop. Men lite tveksammare var väderleken i torsdags då oväder drog in över tätorten och tyvärr slog blixten ner så strömmen gick på PVT och det blev till att stanna hemma över natten. Misstänker att alla de andra nattarbetarna på PVT hade en lika tung natt som jag..

Nybro IF fortsätter att värva ungt. Och Nybro IF fortsätter att trampa vatten. 2 poäng så här långt är mer än "halvkris" som tränaren Micke Andersson vill få det till. Om inget görs snart så spelar Nybro IF mot Madesjö IF i division 3 nästa år..

Bortamatch mot Gnällehopps GoIF i fredags. Eller var det Fulehopp? Minns inte riktigt.. Maken till småfult och gnälligt spel har jag inte sett på länge. Men Jesper G dunkade mycket rent och fint in årets mål i division 6 Emmaboda med ett volleyskott ribba in.

"Där ifrån kan han skjuta!" ropade en Flerohoppback när Anton N slängde iväg ett skott från 30 meter. Och mycket riktigt kunde han det, 3-1 till VGIF punkterade tillställningen.

Även om Vissefjärda underpresterade å det grövsta så lyckades inte Flerohopp vinna matchen. Hade det funnits någon som helst logik i denna serie så skulle FGoIF tagit minst 1 poäng mot oss i fredags, ja nästan vunnit till och med. Men nu är vi inne i ett härligt flyt och bollen studsar med oss för en gångs skull.

Flygsfors/Gadderås på fredag kan dock bli tufft men vinner vi den matchen så har vi skapat oss en fin lucka i tabellen.

Jag fick såklart Jimpa i lottningen i VM i tennis. Kul.. Men man får hoppas på att göra en Söderling!

Nu väntar ett par timmars jobb, eftersom de inringda teknikern till slut klarade av att få tillbaka strömmen, till allas glädje förstås!


2 kommentarer:

Pontus sa...

Var låg bollen?

Martin Leskovec sa...

I busken precis utanför dörren. =)