onsdag, november 05, 2008

8-0

Obama ser ut att vinna ordentligt! Kul.

Träningsvärken kom smygande redan innan man hann gå och lägga sig igårkväll. Idag är den påtaglig om man säger så.. Ett innebandypass igår med BB hjälpte ju inte i rätt riktning heller. Men en uppfriskande promenad bort till övningsfältet är alltid en bra start på dagen och kan kanske få en att inte gnälla så mycket heller. För visst är det fint så här års på morgnarna. Frosten ligger kvar i gräset och morgonsolen står precis över hustaken och sprider ett härligt ljus genom träd och buskar. Lite halvmysigt skulle jag vilja påstå.

Laddade för hockey på fredag? Själv börjar jag bli det. Redan packat väskan, ställt fram klubban och käkat fjorton kilo gröt. För jävlar vad det ska smälla när man lirar hockey! Foppor och Sundinare i all ära, men finns det något härligare än en Douglas Murray som dunkar till en open ice tackling. Ni minns väl vad Morozov fick smaka på?

Mikkan hittade först en fin lägenhet åt oss, men när den blev såld letade hon reda på ett hus istället. Disponentvillan i Vissefjärda, 11 rum, nästan 400 kvadratmeter allt som allt. Kanske lite väl tilltaget, men visst, om ett par år kanske vi har lyckats fylla hälften av rummen.. Kanske bör man leta efter något mittemellan.

3-3 mot Anorthosis. Ja, vad ska man säga. Burdisso lyckas återigen med tveksamma ingripanden och skrällen är ett faktum. Har sagt det förut, cyprioterna har nåt på g. Kanske inte denna säsong men vem vet, om ett par år kanske turistparadisligan har utvecklats och har flera högklassiga lag och spelare.

På tal om hockey så hade jag skrivit ett rätt långt inlägg om Stevie Y's gnäll. Det handlade en hel del om folks oförmåga att kunna ta kritik, att publicera bilder utan folks medvetande, personlig integritet och att använda vanlig snigelpost. Men med respekt för inblandat folk väljer jag att inte göra det. Så vi behöver inte prata mer om det. Ber även om ursäkt till Anso för att kommentarsfunktionen inte funkat. Den ska vara igång nu igen.

Såg att E/L/L's B-lag (hette väl Lindås/Långasjö förut har jag för mig) hamnade i Div 5 Sydvästra. Har inte stenkoll på resorna, men det känns som att det blir längre resväg än i Sydöstra serien. Otur återigen med resor för B-laget, de har ju legat lite illa till och hamnat i kläm ett par gånger när det är dags för serieindelning. Tråkigt. Men sök lite investeringsbidrag så löser det sig. För övrigt är varje div 5 serie på 12 lag nästa år. Roligare med fler matcher!

Martin Hansson verkar ha blivit helt hjärndöd. Flera mystiska beslut i allsvenskan den senaste tiden följs upp av en MYCKET tveksamt dömd straff. Kanske är det Stefan Wittberg som ska ha kritiken, för vem som helst ser ju att det är Gerrard som ska ha frisparken mot sig. Det är en djävulsk satsning han får till. Och Wittberg som står bäst till borde alltså sett det bäst.

Bussresa till Halmstad på söndag. Lite intressekonflikt där må jag säga. Självklart vill man alltid se HBK vinna, men kanske inte lika mycket på söndag. För det vore kul om guldet kom till KFF. Mycket kul. Och att stå på bortasektionen i blåsvart haldsuk är inte aktuellt även fall Kånkelberries inte direkt har Sveriges hårdaste grabbar så får man ju visa lite respekt. Men man vet aldrig, jag kanske står där själv, hoppandes och sjunger "8-0, 8-0, 8-0". Och så vinner Elfsborg med 1-0..

..Nu utropade Obama sig som USA's näste president. "Slutet på åtta års elände", säger Lars Ohly. Man kan bara nicka och hålla med.

Inga kommentarer: