söndag, november 30, 2008

Anders slaskar..

Allsbocupen är över för denna gång. Orrefors IF stod som segrare till slut. För VGIF gick det inget vidare. Kan inte förstå hur B-laget gick vidare och inte VGIF. Eller jo, det kan jag visst, de vann fler matcher än vad vi gjorde. För oss knackade motorn lite och vi fick aldrig igång det ordentligt heller.

Väntad vinst över Boda, trots det vackraste självmålet i turneringen, regisserat Leskovec/Lundmark. Förlust mot B-laget med 1-0, mot Skruv med 3-1, vi ses i sommar grabbar. Men det är matchen mot EIS som sitter kvar på näthinnan. Vi gjorde en riktigt jäkla bra match, men tyvärr så är EIS bättre och har "flytet" på sin sida.

Och visst, de ska vinna matchen, det skiljer trots allt 3 divisioner mellan oss. Men jag tycker vi står upp bra mot dem och gör som sagt en bra match. Dåliga domare har vi skyllt på så många gånger så det argumentet är uttjatat nu, vi säger helt enkelt att EIS bara var bäst.

Sista matchen i grupp A stod mellan EIS och B-laget och där visade sig B-laget från sin sämsta sida, förlust 6-1 och en kass match rakt igenom. Tror att fyra av sex mål var långskott från halva planen som gick rätt igenom hela försvaret och en tapphänt Nylander i mål.

Vår match mot EIS slutade 4-5 efter en dramatisk match där vi haft ledningen två gånger och reducerat till 4-5 när det var en minut kvar. Sedan hade vi en straffsituation som jag inte ska uttala mig om idag. De som var på plats igår hörde vad jag tyckte om den domarinsatsen och nog sagt om det.

Idag är det första advent och allt vad det innebär med julstädning och dekorering med små hedniska tomtar. Vi har två katter här hemma som älskar att riva ner allt som matte och husse precis har satt upp. Tålamod är bara förnamnet.

-Pang!- Som sagt.. Där välte de en pall.

I eftermiddag är det också julskyltning. Vi ska ta en sväng förbi brandstationen här i E-boda och titta på bilarna. Sen ner till Vissefjärda för glögg, pepparkakor och massvis med lotter!

Andersdagen idag, Anders slaskar, Julen braskar. Det får vi hoppas på.

Inga kommentarer: