måndag, november 24, 2008

45 %




Igår gjorde Jon sin far olycklig. Han körde nämligen rakt in i den enda lykstolpen på McD-parkeringen i Karlskrona och tog sönder det ena extralyset. Aj,aj.. Och vi fick heller aldrig någon riktig bortförklaring utan det bara mumlades lite från Erikssons håll..

Jag undrar hur P-O ställer sig till Ahonens senaste inlägg om att innebandy är fjantigt? Den smällen han fick igår var inte nådig. Han slog i huvudet ordentligt och karln var helt förvirrad medan vi fick förklara för honom fem-sex gånger vad som hade hänt. Fast det är klart, vi spelade ju den tuffa innebandyn, på liten plan med tre man, så lite svinn får man ju räkna med.

Noterade att Aftonbladet klagade på att bara 240 000 personer hade sett Holland - Sverige på svensk tv. Är det så jävla konstigt när de lägger matcher på kanaler som inte existerar? Jo, visst existerar de, men vart finns de då?

Innebandy och inomhusfotboll är för övrigt det som orsakar flest arbetsskador bland brandmän. Hela 45 % av alla arbetsolyckor inträffar under fysträning, 44 % ute på utryckning och 11 % på stationen. Kanske inte helt oväntat med tanke på vilka det är som är med i brandkåren, inga smidiga pantrar precis. Fast jag själv är ju undantaget som bekräftar regeln. Not.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, P-Os smäll var inte att leka med. Enligt rapporter mår han dock bra idag:)