lördag, november 22, 2008

Skrev förra veckan att det såg bra ut för Sverige på den alpina sidan. Idag blev det dubbelseger i första tävlingen i längdspåret och Kalla utklassade alla andra. Hujedamej, vart ska det här sluta?

Nu är det julbordstider på Flygt. Igår var Mikaela iväg med sin avdelning och nu bara rullar det på. Varje fredag fram till julledigheten. Fagerström får slita för två.

Om gårdagens julbord fortlöpte smärtfritt och utan pinsamheter har jag ingen aning om, men det brukar sällan gå lugnt till på dessa. Redan på förfesten hemma hos oss var det högljutt och livat. Så jag fick ta och maka på mig och tog en öl framför senaste The Office, nerladdat på datorn. Ute i vardagsrummet var det ös och när folket begav sig till maten så fanns det ett mindre skrotupplag på bordet. Ölburkar i mängder.

Upp tidigt idag också. Ner till jobbet idag också. Som jag nämnt tidigare så jobbar vi övertid på PVT eftersom vi har så mycket att göra, och idag var inget undantag. Jag och Lasse var nere ett par timmar idag och målade lite. Eller lite, vi målade 4 st 3800-pumphus, vilka är de största vi har på bygget. Pumparna är så stora att motorn och pumphuset får målas för sig annars får de inte plats i ugnen. Man kan undra vad folk ska ha så stora pumpar till?

Internmatch för Nybro IF på konstgräset i Emmaboda idag. Fyra stycken Emmabodaspelare och en Pukebergare finns med. Känns roligt att Nybro fortsätter sin röda tråd som går ut på att värva ungt och närproducerat. Men man börjar undra lite över vad som hände med alla juniorspelare som fanns i klubben i början av denna säsong? Knappt en enda finns kvar. Ivägskickade till andra klubbar med orden "du fick chansen, men tog den inte" ringande i öronen. Inte så kul att höra efter att man lagt ner så mycket tid i klubben. Träning/match fem-sex dagar i veckan i flera år.

Har själv spelat med många av dem och visst, några allsvenska stjärnor kanske de inte är, men visst fasen platsar ett par stycken i Nybro IF. Se bara på Samuel Rehn som gått till EIS och gjort det riktigt bra. Joel Edvinsson i Madesjö.. Nae, det där skötte de väldigt konstigt NIF.

Inga kommentarer: