söndag, november 02, 2008

I fredags spelade vi som sagt fotboll. Monteringen mot Efterbehandlingen. Den på pappret stenhårda och jämna matchen blev just så. Ett par armbågar här, ett och annat krokben där. Fredagsunderhållning helt enkelt. Men slutresultatet hålls hemligt på grund av diplomatiska skäl.

Vi begav oss efteråt till Nöjeshuset för att äta och dricka gott. Vi hade bokat grillbuffé och såg fram emot den ordentligt. Men tydligen så hade någon glömt berätta att buffén inte serveras när det är trubadurafton. Är ju rätt vettigt, ingen vill ju ha folk som ränner och plockar av maten som är till dig. Men man kunde ju ha sagt till lite innan! Men nu löste sig allt, vi fick lite rabatt och kaffe på maten. Grillspetten dög alldeles utmärkt. Även om det var lite bekymmer med såsen för vissa..

Läser att Johansforsbloggen berättar historien om en liten pojke som har en egen blogg. Hur osmakligt är inte det? Pojkstackarn får hela sitt liv uthängt och han kan inget göra för att stoppa det eftersom det är hans föräldrar som ligger bakom. En bild här eller två där är väl inte hela världen men fem bilder om dan varenda dag är väl kanske att ta i. Det hela liknar Truman Show.

Har inte kunnat sova ordentligt på ett par dagar nu. Gick av nattskiftet i torsdags efter 12 veckor så nu ska jag försöka ställa om mig till vanlig dygnsrytm. Hitills har det resulterat i tre nätter med fyra timmars sömn. Vaknade vid 4.00 idag och har varit klarvaken sen dess. Förhoppningsvis blir det fler timmar inatt..

..För imorn gäller det att vara utvilad. Då börjar utbildningen till brandman!

Kalmar FF - IFK Norrköping i eftermiddag. På tvn. På tok för kallt utomhus för att se på plats.

Dags att dra ner till sporthallen och titta på fotboll. Vissefjärda gick tyvärr inte vidare från gruppen men det finns ju andra lag i kommunen att titta på. Eller okej, jag ska erkänna, anledningen till att vi ska ner är för att sitta i seketariatet..

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker bloggar med barn e gulliga! sådeså!

Anonym sa...

Det är visserligen inte Jifbloggen men spelaren spelar ju där iofs:) Den riktiga jifbloggen hittar du här ----->http://jifblogg.blogspot.com/