torsdag, november 06, 2008



Idag var det fart ute vid övningsfältet. Först satt vi inne i containern och tittade på när det brann i ett par soffor. Jäkligt häftigt när man ser hur röken börjar ta eld och det blir mörkare och mörkare ju mer det brinner. Till slut brinner det precis överallt och det är jäkligt varmt! På bilden ser ni hur varmt det blir. Masken smälte till slut.

Sen var det varm rökdykning, vilket innebär att det eldas på utav bara fan och sen ska vi in och släcka det. På eftermiddagen eldade vi upp två bilar och släckte med skum. Såg ut som det hade snöat efteråt. Skum precis överallt, på marken, på bilarna, utanpå kläderna och innanför kläderna.

Chefen ringde och frågade ifall jag kunde komma in och jobba på lördag. Det har tydligen varit riktigt mycket att göra under veckan. Inte en lugn stund. Verkar som man valde rätt vecka att vara ledig..

Som jag har sagt innan så är det hockey imorn och tydligen så har PVT blivit utmanat av Kährs att lira mot dom nästa vecka. Så det blir mycket is nu. Men det är inget man tackar nej till, ska bara bli skoj.

Nu ska jag ta och halvsova lite framför soffan, något man har enkelt för efter en dag som denna. Jag är helt slut i hela kroppen. Snark.

1 kommentar:

Anonym sa...

du är trött fis! :D