söndag, november 16, 2008

Ibra dunkar in bollar både här och där. Fontana gör allt vad han kan men det hjälper inte mot världens bäste fotbollspelare.

Såg Hull - Man City nu. Geovanni gör mål återigen på frispark, Hull's bäste målskytt än så länge. Men det var inte för frisparken och inte heller för de två supermissarna som gav 1-0 och 1-1 som jag minns matchen. Nej, det var på grund av domaren Phil Dowd. Hull hade frispark precis utanför Man City's straffområde. Geovanni lägger upp bollen och drar till. Muren rusar som vanligt för tidigt och vilken annan domare som helst hade låtit det gå obemärkt förbi. Men Dowd drar upp det gula kortet och varnar Wright-Phillips. Frisparken går om och samma historia upprepar sig, denna gång får Stephen Ireland det gula kortet. Jävligt starkt av Dowd att ta upp kortet där. Verkligen inte många som gör det.

Man Utd krossade Stoke och 17-årige Danny Welbeck gör som han vill..

Leeds fick tyvärr stryk mot Huddersfield efter ett sent mål på Elland Road. Men kul att se är att det är över 30 000 på varje hemmamatch. Inte många lag som mäktar med det ens i The Championship.

Inga kommentarer: