tisdag, januari 27, 2009

Att juryn som utsåg Årets ledare var dopad visste vi redan innan. Att den däremot bestod av hockeyspelare av världsklass var en nyhet. Och att dessutom min syster skulle ha varit med där vore underbart, men det har jag svårt att tro. Hon befinner sig nämligen just nu i Linköping för att studera på universitet där och bli mer intelligent och lärd, så hon tackade nej till att medverka.

Att slå på andra bara för att man är arg, slänga handskarna i backen, skrika åt alla runt omkring, allt detta medan folk står i ring och hejar på. Är det en hockeymatch eller ett slagsmål på Nyckelpigans dagis vi pratar om? Sen när är det någonstans i vårt samhälle accepterat att slå någon annan på käften bara för att han eller hon slänger lite käft med dig eller fintar bort dig totalt. Kanske, som sagt, var det det på järnåldern, men det är ju ett tag sen dess och samhället i övrigt har utvecklats till ett där vi, så vitt jag vet, inte slår varandra när det är lite motigt. När ska hockeyn hinna upp oss andra?

Vill du se "gruff" Yzerman, gå på en boxnings- eller brottningsmatch. Men även där har utvecklingen gjort att det har gått från en kamp på liv och död till enbart en poängsport. Förutom K-1 som bara handlar om att nita skiten ur motståndaren tills han är blodig och inte rör sig längre, det är kanske något som intresserar nämnda bloggare?

Sen kan man ju alltid ställa sig frågan hur det står till med en själv när man tycker om att titta på vuxna karlar som slåss och sliter av varandra kläderna. Själv hade jag uppskattat det mer ifall det var unga damer..

1 kommentar:

Anonym sa...

fasen var du klagar på hockey?! i hockey är det ju meningen att man ska slåss ibland, annars hade det ju inte varit kul att spela! :P Jga tror att om alla spelare ska sluta slåss får de nog gå i agressivitetsterapi :p (du fattar nog vem som skrev detta) ^^