måndag, januari 26, 2009

Mysteriet löst..

Helgen har varit ordentligt tuff, för nu var det äntligen dags att flytta ut från Ölandsgatan och ta ett långt kliv bort till Södergatan. Freddy och jag diskuterade om det kanske skulle gå fortare att gå bort med grejerna än att köra runt med bilen.
Hela fredagen och hela lördagen spenderades i flyttkarlarnas tecken, med ett trevligt avbrott på fredagkvällen för burköl, pizza och Let's Dance.

Kollade schemat för VGIFs försäsongsmatcher detta året och det blir hela sju(7) matcher innan seriestart, inräknat träningsmatcher och smålandscupen. Och på det så ska vi även hinna med ett träningsläger i Köpenhamn. Det frestar på att ligga i sexan..

Eftersom sovrummet inte är färdigställt än så stängde vi dörren om det och klämde in alla möbler i vardagsrummet, hallen och köket. Lite väl tajt kanske, men det gick. Nu ser stället ut som en sak-letar-lya.

Håller med Ahonen om hans syn på hockey kontra fotboll. Fotboll är mer krävande rent tankemässigt. Att sen åskådarna som uppskattar ett fult hockeyslagsmål har kommit lika långt på evolutionsstegen som Neanderthalare har ju inget med intelligensen hos utövarna att göra.. Eller?

Nu har vi äntligen lyckats klura ut gåtan Mange B. Han är för hårt tränad för att orka vara med på fotbollsträningarna. Och som vi såg förra säsongen så har det tydligen blivit för mycket tjuvträning hemmavid för Manges del för att han ska orka två 90 minutare efter varandra.

Tre-timmars övning ikväll med räddningstjänsten, säkerhetstimme innan dess. Det blir en sen kväll ikväll..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du om B-laget har några matcher inplanerade på försäsongen?

Anonym sa...

pontus//

B-laget har minst en match inbokad i alla fall, mot Torsås.

Anonym sa...

Är hopplös m telnummer, men på onsdag kl 07 kommer målaren.. Nån av er kan väl höra ev er till mig så jag vet att Ni fått meddelandet :-)

/VICEvärden