tisdag, januari 06, 2009

Sovmorgon?

Igår var det äntligen dags för hockey. Det var härligt lir, fina dragningar och underbar skridskoåkning. Alla var heltaggad och gick verkligen in i varje situation till 120%. Jag pratar så klart om kompishockeyn i Dackehallen. För är det nånstans det spelas njutningsfull hockey så är det där. Men inte när soporna TAIF spelar utan när Pontus och Jens ringer ihop gänget och ber Koppis slipa lite skridskor. Då är det magi på isen utan dess like.

När hockeyn var slut, var även jag det. Så jag begav mig genast hem och somnade nästan omgående. Övriga inblandade stannade uppe för att titta på hockey. JVM tydligen. Vad är det?

Fick gå upp tidigt idag, lite för tidigt för det blev till att snooza en timme innan jag masade mig upp ur sängen. Den nya lägenheten har ju en hel del tapeter på vägarna som inte är de vackraste och ska därför rivas ner. Lättare sagt än gjort kan man lugnt säga. Så idag har Mikaela, jag och Fredriksson spenderat två pass i lägenheten med att riva ner dessa.

Mellan passen hann vi även med att äta mat hos Mikkas farmor. Kött o potäter blev det. Och det är inte så illa det. En farmors mat är på något märkligt sätt alltid gott, oavsett vad det är. En tumregel att hålla i minnet.

Nähe, om man skulle ta och bege sig till bingen nu. Ska upp ännu tidigare imorgon för att köra till Linköping. Fingret behöver sig en undersökning och imorgon är det dags. Så någon sovmorgon blir det inte imorgon heller.

För övrigt har jag alltid trott att hockey går ut på att göra flest mål?

Inga kommentarer: