torsdag, oktober 23, 2008

Bomben!

Nybro Vikings spelade sin bästa hockey för säsongen men lyckades ändå bara ta 1 poäng mot Malmö Redhawks. Det är iofs inte så illa pinkat för Nybros stolthet. Men den riktiga hockeyn spelades efter allt folk gått hem och det bara var vaktmästaren och min mamma kvar i hallen (okej, några till var det). Att glida runt på isen och imma igen visiret och svetta ner kläderna kan vara så roligt är inte för mig en gåta. Det är jäkligt skoj med hockey helt enkelt! Synd att man la ner den karriären för ett par år sen, man kanske hade kunnat bli nåt..?

Hörde från säkra källor att Mattias Evestål och Zoran Cipra ska till Värnamo för att spela en testmatch nu på lördag, det var Mattias själv som berättade. Division 1 södra vore kanske perfekt för de båda. Tydligen så spelar både Tommy Pettersson och Rikard Sandström redan där och ytterliggare ett par kommunspelare är nog inget nerköp för klubben med legendaren Jonas Therns son på innermittfältet. Riktigt roligt för dem båda att få den chansen.

Kvartalsinfo på jobbet om cirkus 2 ½ timme. Tydligen ska de släppa en jättebomb. Undrar vad det kan vara.. Update kommer.

Inga kommentarer: