torsdag, oktober 02, 2008

Petter Wastå..?

..allsvenskans mest överskattade målvakt? Nej, kanske inte, men vad tusan sysslar han med! Han vet att bollen är snorhal eftersom det är regn i luften och vi andra vet att 99 gånger av 100 så tar han den bollen. Men just idag skulle han försöka plocka in den när han istället skulle ha boxat. Synd för Kalmar.

Men vilken offensiv KFF visar upp! Lite som rysk klapp-klapphockey emellanåt, en touch och sen ny position och så smäller det. Ungefär som målet kom till. Riktigt fint och behärskat av Viktor Elm att nicka ner till Johansson som bara dunkar in den. Det spelet kommer bli skoj att se resten av hösten.

Trodde nästan att Viktor skulle smeka in bollen när han blev framspelad av Rasmus, men det stog en holländare ivägen och tråkigt nog var det allt för Kalmar i Europa den här säsongen. Om man nu inte räknar med Royal League/Cup, men hur skoj är det att titta på..? Jag menar, 22 spelare som springer runt och huttrar och snorar och sen efter matchen gnäller på underlaget, bollen, domaren och gud vet vad. Sen har de mage att klaga på att folk inte vill sitta och frysa häcken av sig i minusgrader och titta på fotboll som gör allt annat än värmer. För jösse namn, ni spelar fotboll mitt i vintern, vad förväntar ni er?!

..HBK - AIK på söndag. Gnaget ska få pisk! Vi får lita på Anselmo som skuggar Ingelsten i skytteligan. Brassen har lyckats dunka in 12 mål än så länge. Två senast mot GAIS när HBK hade lekstuga. AIK lyckades bara få 1-1 mot Gefle.. Läge för HBK med andra ord!

Full fokus på allsvenskan för Kalmar och nu är det guld som gäller!

..Inter - WB 1-1 Suck.

Inga kommentarer: