måndag, oktober 06, 2008

Hockey i huvudstaden

Efter sjöslaget i lördags var det tidig uppgång och färd mot Stockholm som väntade. Jag intog baksätet och fortsatte sova ett par timmar. När vi gjorde ett pit-stop i Norrköping fick jag ta över och köra de sista milen till Globen. Vi kom dit i god tid och satt och spelade lite NHL 09 på Xbox i "fanzone". Bra initiativ, det fanns massvis med grejer att hitta på där och att göra.

HBK - AIK 2-1. Försvararna överraskade och alla tre målen gjordes av backar.

Hockeymatchen vi såg var NHL-premiären, Pittsburgh-Ottawa. Riktigt häftigt att få möjligheten att få se hockey av den kalibern! Vilka stjärnor det fanns på isen, Crosby, Alfredsson, Malkin, Heatley, m.m. Tyvärr infriade matchen inte förväntningarna, Penguins var värdelösa och lyckades inte med nånting. Ottawa var lite bättre och efter två sega perioder spelade de ut ordentligt i tredje och lyckades dra ifrån till 3-0. Heatley prickade två mål och blev framspelad av Alfie. Förutom det så var matchens höjdpunkt när Malkin jonglerade med pucken från egen zon upp i anfallszonen.

Trots att matchen var lite sisådär så är det ju alltid häftigt att få se världsstjärnor, så det var väl spenderade pengar.

Nu är det dags att bli hulken och dra till gymmet.

Inga kommentarer: