söndag, oktober 12, 2008

Div 4!

Idag var det ett gäng glada förlorare på Böda IP. Vissefjärda GOIF Dam gick upp till division 4 trots förlust med 4-2 (vinst sammanlagt med 9-6). Grattis!

Niklas och jag var där för mediebevakningens skull och lyckades kanske få till lite fina bilder. Om det blev några bra så dyker de upp här så småningom, har inte hunnit kolla igenom de.

Måste bara säga att jag gillar Barometerns bevakning på lokalfotbollen skarpt! De har till och med Silly Season-rapportering. Heder till David Winberg på Barran.

Gullabo/Gullaboås gick för övrigt upp de också, div 4 även där.

..Svinigt kallt idag på Öland, trots att solen sken. Brr.

Hur lyckas kvinnor (Mikaela) hitta pengar till att handla saker till sig själva för när det inte finns några över till mig?

Har fortfarande ett litet leende på läpparna. Men kanske är det lite synd att E/L/L inte gick upp till div 3. Det hade varit riktigt bra för bygden med ett lag där. Nu får det bli ett år till i Elitfyran och det är kanske inte så illa det heller.. Ungdomarna blir ett år äldre och klokare, och så värst många äldre som kan tänkas lägga av inför nästa säsong finns det ju egentligen inte. Så ett år till att bygga på i Elitfyran kan bli nyttigt. Kanske lyckas man locka mer publik som kan glädjas över framgångarna? Skoj för kommunen att ha ett lag så högt upp.

Men som sagt, E/L/L är alltid E/L/L..

1 kommentar:

Anonym sa...

bapp! jag handlade till DIG också! sådeså! två skålar och..en tidningskorg! erkänn att fotöljen är fiiiin:D